Mandagens Nations League-kamp mellom Østerrike og Danmark ble først utsatt i 1,5 time grunnet et strømbrudd på stadion.

Deretter ble kampen preget av et stort hull inne i midtbanesirkelen. Etter kampen oppsøkte flere av spillerne hullet i forundring.

Danmarks landslagstrener, Kasper Hjulmand, var rasende over baneforholdene og mente det var direkte farlig.

– Det er virkelig, virkelig elendig. Jeg sitter her med noen bilder av et kjempestort hull midt på banen, som var direkte farlig for spillerne, uttalte han på pressekonferansen etter kampen.

LES OGSÅ: Tar grep etter OL-skandale: – En historisk avgjørelse

- Kan brekke beinet

Hullet var så stort at Danmarks Andreas Skov Olsen kunne sette hele foten nedi hullet.

– Det var et hull som var sikkert en halv meter dypt. Det var midt i feltet, og det er forbaska farlig om noen løper inn i det. Man kan brekke beinet.

– Det er for dårlig og jeg er sikker på at de er klar over det nå og at det må gjøres bedre. Det kunne ha ødelagt en karriere i dag, men det skjedde heldigvis ikke, sa Skov Olsen til danske TV 2 Sport etter kampen.

I tillegg til det store hullet i midtsirkelen, var ikke landslagssjefen spesielt imponert over banen generelt.

– Det var en ekstremt tung bane å spille på, med høyt gress. Det gjorde det virkelig tungt for spillerne å bevege seg på. Så det var en meget dårlig fotballbane, konkluderte Hjulmand.

Strømbrudd

Kampen på Ernst Happel Stadion skulle i utgangspunktet startet klokken 20.45, men ble utsatt i halvannen time grunnet et strømbrudd på stadion.

Tottenham-spiller Pierre-Emile Højbjerg sparte ikke på kruttet da han fikk spørsmål om stadion kampen ble spilt på.

– Jeg vet ikke hva som skjer på denne amatørstadion eller hva faen. Men okay, sa Højbjerg etter kampen.

Danmark vant til slutt 1-2 etter scoringer av Pierre-Emile Højbjerg og Jens Stryger Larsen. Danskene har med det vunnet begge sine kamper i Nations League etter at de slo Frankrike på bortebane forrige uke.

Østerrike ledes av Ralf Rangnick, som sist ledet Manchester United som midlertidig manager etter å ha erstattet Ole Gunnar Solskjær.