RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasmussen: Doping ødela potensen

Foto: Tim de Waele
Sist oppdatert:
- Det kunne gå én uke mellom hver «svai på direktøren».

Michael Rasmussen lanserte tidligere i måneden biografien «Gul feber», som handler om hans sykkelkarriere og sportens bakside. I den forbindelse har det danske tv-programmet, Søndag Live lagd en lengre reportasje om ham. Der kom det fram til nå, for de fleste, ukjente sider og bieffekter av Rasmussens dopingbruk

- Så har du hatt et helt vilt libido de årene du brukte store mengder testosteron, spurte programleder i programmet, Michael Jeppsen.

- Nei, det har vært mindre enn normalt. All treningen gjør at man bryter ned kroppen, og testosteronet jeg tok gjorde at jeg kanskje kunne opprettholde et normalt nivå. De periodene man trener hardt kan det gjerne godt gå en ukes tid «uden svaj på direktøren», sa Rasmussen til DR2 programmet, «Søndag Live» ifølge dansk Se & Hør.

Jeppsen var ikke fornøyd med svaret, og sier videre at det hadde vært riktig gøy hvis alle syklet rundt med «et riktig jern på».

- Ja, jeg skjønner, «et ordentligt brød» under lycra-tightsen. Men det hadde bare sett dumt ut, en så liten og slank sykkelkropp med en «ordentlig fætter dér nede», sier Rasmussen.

PS: Rasmussen sier også at han fikk testosteroninnsprøytning under den danske utgaven av «Skal vi danse» på grunn av smerter i føttene(!).

Se hele innslaget her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere