Feltet.dk skriver mandag at Alex Rasmussen er enig med Garmin-Sharp.

Dansken har lagd en kontrakt som bare mangler hans signatur.

- Det er deilig. Det er dette jeg har håpet på hele tiden, jeg kan ikke vente med å komme i gang igjen, sier Rasmussen til feltet.dk.

I begynnelsen av mars var det klart at han ville vende tilbake til proffsirkuset. Da visste han ikke hvilket lag han kom til å signere for.

Nå er det klart at han igjen kan ta på seg Garmin-Sharps sykkeldrakt. Kontrakten han har lagd med det amerikanske laget er på ett år.

28-åringen fikk sparken av HTC-Highroad 15. september 2011 for å ha brutt meldeplikten tre ganger. Men 17. november samme år ble han frikjent grunnet saksbehandlingsfeil av det internasjonale sykkelforbundet (UCI), og han signerte kontrakt med sin nåværende arbeidsgiver, Garmin-Sharp.

UCI anket frikjennelsen, og juli 2012 ble det bestemt at Rasmussen skulle utestenges i 18 måneder, men at dommen gjaldt fra 15. september 2011, i og med at det var da HTC-Highroad sparket han. Da avbrøt Garmin-Sharp den opprinnelige kontrakten 28-åringen hadde signert.

Rasmussen er en sterk brosteins- og temporytter. Han forteller at han gjerne vil bidra for Garmin-Sharps i de kommende vårklassikerne.

- Jeg vil gjerne sykle søndagens Gent-Wevelgem. Min fysiske form er god, men jeg mangler å innstille meg mentalt på å sykle ritt igjen, sier han.