RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raste etter grisetakling

Sist oppdatert:
Portsmouth-manager Harry Redknapp var rasende på Manchester Citys back Ben Thatcher etter taklingen han satte inn mot Pedro Mendes. Mendes havnet på sykehus med hjernerystelse.

MANCHESTER CITY - PORTSMOUTH 0-0: - Jeg så hva som kom fem sekunder før det skjedde. Da jeg så Thatcher løp ned mot hjørnet, skjønte jeg at det ville gå galt. Jeg kunne veddet livet mitt på det, sa Redknapp til Sky Sports etter kampen.

Og rett fikk han. Thatcher traff Mendes med strak arm i hodet, så portugiseren ble liggende flat på bakken. Dommer Dermot Gallagher reagerte med å bare gi gult kort.

- Helt bevisstløs handling

Den knallharde backen Thatcher har allerede i sesongen hatt tvilsomme taklinger på Kanu, Sean Davis og Benjani Mwaruwari, og Redknapp mener dommerne må være oppmerksomme på ham.

- Utenfor banen kan du ikke møte en finere type enn Thatcher. Men på banen kan han gjøre de mest forferdelige ting. Taklingen på Mendes var skrekkelig og en helt bevisstløs handling, sa Redknapp.Portsmouth midfielder Matt Taylor

Portsmouths midtbanespiller Matt Taylor var enig: - Hvordan det ikke ble rødt kort, skjønner jeg ikke. Hva må du gjøre da? Drepe noen?

Pearce: - Dårlig timing

Manchester City-manager Stuart Pearce, som selv har noen knallharde taklinger på samvittigheten fra sine glansdager som back, mente Thatchers takling var et uhell.

- Jeg så Ben løpe mot hjørnet i 150 kilometer i timen. Jeg vil at spillerne mine skal spille i et så høyt tempo som mulig, men det så ut som taklingen var dårlig timet. Jeg håper ihvertfall at det var et uhell, sa Pearce.

City presset Pompey tilbake på banen i store deler av kampen, men gjestene forsvarte seg forholdsvis greit. Likevel hadde Pompey kampens største sjanse da Taylor fyrte av etter 68 minutter, men skuddet ble reddet mesterlig av City-keeper Nicky Weaver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere