Fjerdeplasserte Storhamar var favoritter før kampen mot Manglerud/Star i Manglerudhallen på søndag, men fikk kun med seg ett poeng etter at vertene vant 2-1 etter straffer.

Etter kampen var imidlertid verken trener Peter Johansson eller kaptein Pål Johnsen full av lovord om kveldens motstander, som befinner seg nest sist på tabellen i Get-ligaen.

- Spiller bare grisehockey
- M/S spiller en destruktiv hockey som er vanskelig å takle. Vi forsøker å gjøre vårt beste, men det hele ender med straffelotteri, sier trener Johansson til Hamar Dagblad etter kampen.

Hans lagkaptein er ikke spesielt mer fornøyd.

- MS er et drittlag. De forsøker ikke å produsere noe som helst, men spiller bare grisehockey, utbasunerer Johnsen, og fortsetter:

- Det er svært vanskelig å møte et lag som ikke vil annet enn å ødelegge for motstanderen. Enda vanskeligere blir det når de får lov av dommeren til å gjøre det.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Travis Vermuelen tidlig i andre periode, men Martin Blakseth Huse utlignet for gjestene fra Hedmark bare to minutter senere. Flere mål ble det ikke, og målscorer Vermuelen var den eneste som klarte å sette pucken i mål i straffeslagene.

Tre strake tap for Lørenskog
Dermed nærmer Manglerud/Star seg både Frisk Asker og Rosenborg på tabellen. Laget har tre poeng opp til nevnte lag, med 19 poeng på 24 kamper.

Også hardtsatsende Lørenskog må snart begynne å kikke nedover på tabellen, etter at laget gikk på sitt tredje strake tap søndag kveld.

Serieleder Sparta Sarpsborg kunne dra hjem med alle tre poengene, i en innholdsrik kamp som til slutt endte med 4-3-seier for gjestene.

I motsetning til Lørenskog er Lillehammer et lag som virkelig er i siget, og søndag var det Vålerenga som fikk unngjelde. 6-3-seieren til Lillehammer føyer seg inn i en rekke på tre imponerende seiere over de tre øverste lagene på tabellen i Get-ligaen.

Resultater Get-ligaen, søndag:
Lillehammer - Vålerenga 6-3(1-1, 2-2, 3-0)
Lørenskog - Sparta Sarpsborg 3-4(1-1, 0-2, 2-1)
Manglerud/Star - Storhamar 2-1 e.str.(0-0, 1-1, 0-0, 0-0, 1-0)
Stavanger - Rosenborg 6-1(1-1, 1-0, 4-0)
Stjernen - Frisk Asker 6-2(3-1, 1-1, 2-0)

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!