RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Erik Schrøder/Scanpix

Raste mot Skjerven etter overtidsdrama

Sist oppdatert:
Start-spillerne trodde de hadde utlignet mot RBK.

START - ROSENBORG 2-3:

To mål av Rade Prica og ett av Markus Henriksen hadde gitt Rosenborg en 3-2-ledelse på Sør Arena mot Start. Men det var på overtid at den virkelige dramatikken tok til på Sørlandet.

En heading gikk over RBK-keeper Daniel Örlund og i tverrliggeren. Ballen datt ned på streken - og var ikke inne.

Returen satte Pepa igjen i treverket, og denne gangen var Start overbevist om scoring, og reprisen viste at de muligens hadde rett. Dommer og linjemann vinket imidlertid spillet videre.

De gule var rasende og flokket seg rundt pipeblåseren etter at sluttsignalet hadde gått i Kristiansand, men til liten nytte. Det var i stedet trønderne som kunne juble for tre nye poeng.

Bolanos i spillehumør
Rosenborg har ikke tapt en seriekamp denne sesongen, men borte mot Start søndag var bartelaget tidvis presset.

De gule tok ledelsen ved Christian Bolanos etter 22 minutter. Hunter Freeman slo et godt innlegg fra høyre, og fikk Bolanos gå upresset opp og styre ballen i mål med hode.

Ti minutter senere slo imidlertid Rosenborg tilbake ved Rade Prica. Svenskens første skudd ble stoppet av Clarence Goodson, men på returen brukte Prica hodet og utlignet.

Resultatet sto seg til pause, etter en omgang der begge lag hadde skapte store sjanser og underholdningen var stor.

Perle av Henriksen
Rett etter hvilen ble det mer å juble for. Bolanos slo en glimrende pasning mot Espen Børufsen, som stormet inn i 16-meteren og la ut til Espen Hoff. Den tidligere Lyn-spilleren var sikker.

Men Rosenborg ga ikke opp, og i det 65. minutt vartet Markus Henriksen opp med en perle. Innlegget fra Trond Olsen havnet på foten til 18-åringen, som på volley banket inn 2-2.

Og ti minutter senere hadde RBK snudd kampen. Micke Dorsin slo et godt innlegg mot Rade Prica, og svensken headet ballen vakkert forbi Kenneth Høie, og det sto 3-2.

Flere mål ble det altså ikke, selv om Start hadde flere gode sjanser til å redde ett poeng. Resultatet betyr at Rosenborg befestet sin situasjon i toppen av tabellen, mens Start er nummer 7.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere