Gå til sidens hovedinnhold

Rått av Rockets

Har vunnet 18 kamper på rad.

Tracy McGrady førte an da Houston Rockets slo New Orleans Hornets 106-96 i NBA natt til søndag. Hele 41 poeng kunne McGrady notere seg for, i en seier som sender Rockets langt opp på lista over imponerende seiersrekker i NBA.

Historisk bra
Kun seks lag har tidligere vunnet 18 eller flere kamper på rad. Sist det skjedde var da LA Lakers hadde 19 strake i 1999/2000-sesongen. Rekorden er det også Lakers som har. I 1971/72 vant laget utrolige 33 kamper i strekk før de gikk på tap.

Rockets ligger særdeles godt an til å nå sluttspillet, med en tredjeplass i Western Conference så langt, og nattens store poengkonge er det ikke er rekorder i det vanlige seriespillet som er interessante, men å lykkes i sluttspillet.

Oddsen på sin side
– Fokuset vårt er først og fremst på sluttspillet. Vi har hatt flere gode seiersrekker i serien, ikke så bra som nå selvsagt, men vi er et lag som vinner mange kamper. Men det som gjelder er å prestere i sluttspillet, sier McGrady ifølge NBA.

Et nevneverdig moment i den sammenheng er at hele fem av de seks lagene som tidligere har vunnet 18 kamper eller mer, endte med å vinne NBA det samme året.

Så oddsen for suksess er i alle fall på Houston-lagets side.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre