RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rått av syk Suzann

Foto: Julio Cortez (Ap)
Sist oppdatert:
Og så bar det rett til sengs.

Denne helgens turnering på LPGA-touren er spilles som matchplay, der to og to spillere møter hverandre og vinneren går videre. Cup, med andre ord.

Suzann Pettersen er rangert som nummer fem i turneringen, og det var ventet at hun ville gå greit videre mot amerikanske Natalie Gulbis i Sybase Match Play Championsip.

Gulbis ledet lenge
Men det ble alt annet enn enkelt. Suzann har slitt med influensa hele uka, og følte seg ikke bra. Og det var da også den amerikanske jenta som tok kommandoen. Gulbis ledet stort sett hele veien, og med fire hull igjen å spille ledet hun med to hull.

Så satte Suzann inn sluttspurten. Tre birdier på de siste fire hullene kunne ikke Gulbis hamle opp med, og etter 18 hull vant den norske jenta med ett hull.

- Tøff match i dag, spesielt siden jeg ikke følte meg bra. Jeg har kjempet mot influensa hele uka. Tilbake i senga nå og hviler til i morgen, kvitrer den norske jenta på Twitter.

Stor pengepott
Og i morgen venter en ny tøff duell, denne gangen mot Amy Hung fra Taiwan.

Sybase Match Play Championship har en fet premiepott på 1,5 millioner dollar, der vinneren stikker av med 375.000 dollar - eller så vidt over to millioner kroner.

Ved å gå videre fra første runde har Suzann Pettersen allerede sikret seg rundt 8000 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere