RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råtten uke for Ivers

Sist oppdatert:
Onsdag var Steffen Iversen en av banens svakeste spillere da Norge tapte mot Spania. Lørdag ble han byttet ut ved pause da Wolverhampton tapte for Everton.

EVERTON – WOLVERHAMPTON 2-0: Steffen Iversen gikk på sitt tredje tap i løpet av en uke da Wolverhampton vendte tilbake til gamle vaner, og lot seg bli solid avkledd på Goodison Park. Hele 15 avslutninger hadde hjemmelaget på mål i løpet av kampen, noe som gjorde at de enkelt kunne hale i land en 2-0-seier.

Resultatet betydde også at de to lagene byttet plass – Wolverhampton er på ny under nedrykksstreken, mens Everton klatret helt opp til en 14. plass.

Uke horribilis
For Steffen Iversens del har det vært en uke med fullstendig feil utvikling. Det begynte så lovende forrige lørdag i Valencia, med scoring og et knapt tap i den første kvalifiseringskampen mot Spania. Deretter ble Norge rundspilt hjemme mot spanierne, i en kamp hvor Steffen Iversen var en av de aller svakeste spillerne på det norske laget.

På lørdag var han det samme mot Everton, og trønderen ble byttet ut etter 45 minutters skuffende innsats, uten at det hjalp så mye for ”Ulvene”.

Strålende Rooney
Anført av en opplagt Wayne Rooney tok hjemmelaget sin første ligaseier på nesten to måneder. Riktignok var ikke den engelske landslagsspilleren involvert i det første Everton-målet da den gamle Stabæk-spilleren Tobias Linderoths gode forarbeid og Tomasz Radzinskis avslutning ga hjemmelaget 1-0.

Deretter var det tid for litt Wayne Rooney-show, en god oppfølging av 18-åringens fine kamp mot Danmark forrige søndag. 2-0-målet kom etter et glimrende løp av unggutten, og et perfekt innlegg fant en umarkert Kevin Kilbane ved bakerste stolpe. Iren kunne enkelt heade inn dagens andre Everton-mål, og kampen var i realiteten avgjort – noen ny storopphenting var brun-oransje-trøyene aldri i nærheten av.

- Nå kan jeg endelig slappe litt mer av, sa David Moyes etter kampen.

Spesielt to spillere fikk mye ros for innsatsen, og at Everton-manageren endelig kan sove godt igjen.

- Wayne Rooney og James McFadden. De var fantastiske i dag!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere