RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raufoss kan rakne

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Ni sentrale spillere i Raufoss er bosmanspillere ved sesongslutt. Bare tre av dem har bestemt seg for å fortsette i klubben. Den viktige islendingen Haraldur Ingolfsson drar hjem til Island.

Morten Bakke, Kai Erik Moen, Pål Tallerud, Christian Johnsen, John Anders Bjørkøy, Jarl André Storbæk, Albert Cole, Haraldur Ingolfsson og Tom Larsen.

Dette er spillerne som har kontrakter som går ut ved sesongslutt. Til nå er det bare Morten Bakke, Kai Erik Moen og Tom Larsen som har gitt signaler om at de blir. De to førstnevnte har også blitt enige med klubben om nye kontrakter.

Drar hjem

Pål Trallerud og Haraldur Ingolfsson har begge bestemt seg for å forlate klubben når årets sesong er slutt. Ingolfsson drar hjem til Island og avslutter karrieren i Akranes.

- Valget falt på Island av forskjellige grunner. Jeg er 33 år og har to-tre år igjen som toppspiller. Akranes er dessuten klubben jeg kom fra. De er klare for UEFA-cupspill neste år og har tilbudt meg sivil jobb ved siden av. I tillegg følte jeg at ungene trengte å få en avklaring i forhold til sin forankring. Jeg har tross alt vært i Skottland, Sverige og Norge de siste sju årene, sier han til Oppland Arbeiderblad.

Sammen med spissen Christian Johnsen har Ingolfsson vært Raufoss' beste spiller denne sesongen. Neste sesong kan de begge forsvinne fra klubben.

Vurderer Lensbygda

Johnsen skal ha fått tilbud fra flere tippeligaklubber, men etter noen svake kamper tror spissen at flere kan ha blitt interessert.

- Etter de siste 14 dagene vurderer jeg Lensbygda og Reinsvoll, fleiper han.

Også Jarl André Storbæk er lysten på tippeligaspill.

- Jeg har lyst til å prøve meg i eliteserien. Det er fremdeles ikke kjørt for vår del. Jeg har ikke fått noen konkrete tilbud fra andre klubber og må se det an hva som skjer utover høsten, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere