Raul hadde nok av alternativer da han sist sommer skulle forlate Real Madrid etter 16 sesonger skulle forlate Bernabeu. Valget falt til slutt på tyske Schalke 04.

Hadde laget fra Veltins Arena hatt en imponerende sesong i fjor, men andreplass i serien og en tapt cupfinale, å vise til, har årets sesong vært alt annet enn hyggelig.

Gelsenkirchen-laget ligger bare poenget bak nedrykksstreken, og gikk i helga på et stygt 5-0-tap for Kaiserslautern. Slik straffer seg når du har en streng Felix Magath ved roret.

Ifølge danske Bold.dk skal Schalke-sjefen ha blitt så vred at han har forkortet jule-/vinterferien til sine Schalke-spillere betydelig. Siden sesongen etter nyttår begynner i midten av januar, har det vært vanlig for Bundesliga-spillere å få fri fra før julaften, og til et stykke ut i januar. Slikt blir det ikke for Schalke-spillerne, som må innfinne seg på treningsfeltet allerede den 27. desember.

Neppe den juleferien Raul hadde håpet, men etter kun ha scoret i tre av sine 14 Bundesliga-kamper i år, kan heller ikke den spanske 33-åringen sies å ha levert de varene han ble hentet til Tyskland for.

Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED
HTML EMBED