Gå til sidens hovedinnhold

Raúl-trippel mot Werder Bremen

Ketsjupeffekt for Raúl da Schalke endelig klatret bort fra nedrykksposisjon.

SCHALKE - WERDER BREMEN 4-0:

Den gamle storscoreren Raúl har fortsatt ikke glemt gamle kunster. Mot Werder Bremen lørdag noterte Real Madrid-legenden seg for tre scoringer da Schalke vant hele 4-0 hjemme i Gelsenkirchen.

Seieren var svært etterlengtet for storsatsende Schalke som har slitt voldsomt med å få ut potensialet sitt denne høsten. Med lørdagens seier er tidligere suksesstrener Felix Magaths lag to plasser over nedrykksstreken, inntil videre.

Raúl har heller ikke lyktes helt siden overgangen fra Spania, og har overlatt mesteparten av scoringsansvaret til sin tidligere lagkamerat i Real Madrid, Klaas-Jan Huntelaar.

Det var imidlertid en annen gammel Real-kompis, Christoph Metzelder, som scoret Schalkes første mål lørdag. Deretter fulgte Raúl opp med tre fulltreffere i kampens 45., 56., og 71 spilleminutter.

Werder Bremen, som blant andre har de tyske landslagsforsvarerne Per Mertesacker og Clemens Fritz på laget, har sluppet inn hele 31 mål på 13 seriekamper i høst. Det er nest flest av samtlige lag i Bundesligaen. Likevel ligger klubben bare litt under midten av tabellen.

Hannover, uten skadde Mohammed Abdellaoue, vant 3-2 på hjemmebane mot Hamburg. Dermed melder klubben seg på i medaljekampen igjen. Hannover er nå nummer fire i den tyske elitedivisjonen.

Borussia Dortmund og Mainz vant sine kamper og legger fortsatt beslag på de to øverste plassene. Bayer Leverkusen og Bayern München delte poengene med 1-1 på BayArena. Leverkusen ligger på tredjeplass, mens Bayern er nummer åtte.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget