*Nettavisen* Sport.

RBK bedre etter kritikk

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Kritikken fra blant andre Arve Tellefsen har tydeligvis hjulpet: Rosenborg tok søndag sin tredje strake seier.

04.03.07 17:17

- Alle er enige om at Rosenborg har vært elendige siden de vant seriegullet, sa fiolinist og RBK-medlem Arve Tellefsen til Nettavisen etter årsmøtet i trønderklubben 20. februar. Laget har også fått kritikk fra den pensjonerte trenerhelten Nils Arne Eggen.

Nå står Rosenborg med tre strake seirer, etter 4-1 over Viborg i søndagens treningskamp.

Storflor involvert i alt
Og for tredje gang på rad scoret Knut Tørums lag i løpet av de første ti minuttene, den gang ved Abdoulrazak Traoré. Ifølge RBK.no åpnet det norske mesterlaget med høyt press, og dette bidro til at Traoré kunne legge på til 2-0 etter 26 minutter.

Øyvind Storflor var nest sist på ballen ved både 1-0 og 2-0. Han bidro også til 3-0 og 4-0. Men 27-åringen ville ikke si noe mer enn at han var passe fornøyd med egen innsats.

- Det var vel en helt ok kamp. Jeg var greit involvert i det meste, sa Storflor til Nettavisen.

Han var mer opptatt av at trøndernes stolthet nå har funnet tilbake til seiersmelodien.

- Det er viktig å vinne. Det virker som vi opptrer mer som et lag nå. Vi har trent på det, og har også spilt mye kamper i år, sier Storflor til Nettavisen.

To straffemål
Seks minutter etter pause økte Rosenborg til 3-0 da Viborgs målvakt havnet i mål med ballen i klypene etter en corner. Nok en gang var altså Storflor involvert.

Så gikk det 20 minutter før Storflor igjen bidro til et Rosenborg-mål. Den raske kantspilleren tvang en Viborg-forsvarer til å bruke ulovlige midler - nærmere bestemt hendene - da Storflor dro ham av inne i feltet, og det påfølgende straffesparket satte Marek Sapara i mål til 4-0.

Viborg reduserte til 1-4 fra straffemerket ti minutter før full tid.

Rosenborg har nå vunnet fire og tapt tre av sine ni treningskamper siden årsskiftet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.