Gå til sidens hovedinnhold

RBK bedre etter kritikk

Kritikken fra blant andre Arve Tellefsen har tydeligvis hjulpet: Rosenborg tok søndag sin tredje strake seier.

- Alle er enige om at Rosenborg har vært elendige siden de vant seriegullet, sa fiolinist og RBK-medlem Arve Tellefsen til Nettavisen etter årsmøtet i trønderklubben 20. februar. Laget har også fått kritikk fra den pensjonerte trenerhelten Nils Arne Eggen.

Nå står Rosenborg med tre strake seirer, etter 4-1 over Viborg i søndagens treningskamp.

Storflor involvert i alt
Og for tredje gang på rad scoret Knut Tørums lag i løpet av de første ti minuttene, den gang ved Abdoulrazak Traoré. Ifølge RBK.no åpnet det norske mesterlaget med høyt press, og dette bidro til at Traoré kunne legge på til 2-0 etter 26 minutter.

Øyvind Storflor var nest sist på ballen ved både 1-0 og 2-0. Han bidro også til 3-0 og 4-0. Men 27-åringen ville ikke si noe mer enn at han var passe fornøyd med egen innsats.

- Det var vel en helt ok kamp. Jeg var greit involvert i det meste, sa Storflor til Nettavisen.

Han var mer opptatt av at trøndernes stolthet nå har funnet tilbake til seiersmelodien.

- Det er viktig å vinne. Det virker som vi opptrer mer som et lag nå. Vi har trent på det, og har også spilt mye kamper i år, sier Storflor til Nettavisen.

To straffemål
Seks minutter etter pause økte Rosenborg til 3-0 da Viborgs målvakt havnet i mål med ballen i klypene etter en corner. Nok en gang var altså Storflor involvert.

Så gikk det 20 minutter før Storflor igjen bidro til et Rosenborg-mål. Den raske kantspilleren tvang en Viborg-forsvarer til å bruke ulovlige midler - nærmere bestemt hendene - da Storflor dro ham av inne i feltet, og det påfølgende straffesparket satte Marek Sapara i mål til 4-0.

Viborg reduserte til 1-4 fra straffemerket ti minutter før full tid.

Rosenborg har nå vunnet fire og tapt tre av sine ni treningskamper siden årsskiftet.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai