Episoden hører du i vinduet over, eller i din foretrukne podkastavspiller!

Spissen var på banen da drammenserne fikk en fotballeksjon mot tabellnabo Sarpsborg 08, og tapte hele 5-1 mot heltente sarpinger.

- Det var en blytung dag på jobben, rett og slett. Vi ble stående igjen på perrongen da toget gikk, men jeg må si at Sarpsborg var veldig gode, forteller Lars-Jørgen Salvesen.

Se episoden i videoformat under:

Et annet lag som også fikk en tøff dag på jobben var Kjetil Rekdal og Rosenborg. Etter kampen kom Adressa-kommentator Birger Løfaldli med en advarsel mot trøndernes fraværende evne til å vinne flere kamper på rad.

Les også: RBK-ekspert om situasjonen i klubben: – Blir det en vane, så er det dramatisk

Nå er også Nettavisen- og Direktsport-kommentator Robin Haugen bekymret over det stormakten viste i tapet mot serieleder Lillestrøm på Åråsen.

- Det er for svakt det Rekdal har fått til. Se på spillermaterialet, i Norges største klubb. Det plikter. De var gode i 15-20 minutter, men etter det kollapset de fullstendig. Det så ikke ut som de hadde en plan i det hele tatt, forteller han i studio.

Situasjonen har forverret seg i Kristiansund etter helgens tap mot Bodø/Glimt, og flere har begynt å spekulere i om Ole-Gunnar Solskjær kan være aktuell for en rolle i klubben:

- Akkurat nå hadde de vel hatt mer bruk for han på banen, enn på trenerbenken. Jeg tror Christian Michelsen sitter trygt der enn så lenge, forteller Salvesen.

Resten av episoden kan du høre i vinduene over, eller i din foretrukne podkastavspiller.