RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK eller Saints for Svenning

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Øyvind Svenning har returnert fra Southampton etter å ha imponert stort på trening. Denne uken tar han avgjørelsen om det blir Southampton eller Rosenborg-spill fremover.

Svenning har så langt vært på to opphold i Southampton. Han trente for første gang med den engelske Premier League-klubben i november, og fikk et nytt treningsopphold i klubben etter å ha imponert Gordon Strachan under sitt første opphold.

Dårlig timing
- På tirsdag får jeg beskjed om det blir noe med Southampton. Ellers tyder mye på at det blir Rosenborg, sier Svenning til nettstedet FotbollDirekt.com.

Gordon Strachan lot seg imponere over Svenning også under sitt siste opphold i januar, men nordmannen liker dårlig tidspunktet for en eventuell overgang. Strachan har sagt at denne sesongen blir hans siste som Saints-sjef.

- Det gikk bra denne gangen også, men "timingen" for besøket var ikke det beste. Det har vært mye styr omkring Strachans beslutning om å slutte som trener, sier Svenning.

- Det er Strachan som har vært positiv og han som vill ha meg på nytt opphold. Det gjør at det hele kjennes litt usikkert, innrømmer Svenning.

Lite trolig
Øyvind Svenning trives godt i Sverige og Sundsvall, men røper det er lite trolig han fortsetter i svensk fotball.

- Om det ikke blir Southamton, er Rosenborg veldig hett, men jeg utelukker heller ikke Sundsvall, forteller han.

Svenning var i Rosenborg i år 2000, gikk så på utlån til Moss før han endte opp i Sverige. Tidligere GIF Sundsvall-trener Per Joar Hansen er nå blitt assistent-trener i Rosenborg.

Rosenborg-trener Ola By Rise har tidligere bekreftet overfor TV 2 Nettavisen at Svenning står på ønskelisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere