Gå til sidens hovedinnhold

- RBK er bedre enn Brann

Odds stopperstjerne Per Nilsson er ikke i tvil om hvem som vinner Tippeligaen.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN – ODD 1-0:

Per «Pelle» Nilsson var nok en gang blant banens beste spillere i oppgjøret mot Brann mandag kveld. Svensken ble plukket ut på rundens lag på FXT etter å ha storspilt i Odds bakerste rekker.

- RBK ser skarpere ut
I løpet av de to siste serierundene har Odd møtt gullkandidat Rosenborg og Brann. Rosenborg vant 4-0 i Skien, mens Brann vant 1-0 foran eget publikum i Bergen.

Proffaktuelle Per Nilsson er ikke i tvil om hvem som har det sterkeste mannskapet.

- Skal jeg være ærlig, så mener jeg helt klart at Rosenborg ser skarpere ut enn Brann. De virker piggere og mer offensive. Men det blir svært jevnt, sier Nilsson til Nettavisen etter 0-1-nederlaget mot Brann.

Og slår følgende fast:

- Men jeg tror Rosenborg vinner Tippeligaen, og ikke Brann. Ganske enkelt fordi jeg mener de har et sterkere mannskap etter å ha møtt begge lagene nå.

- Håper på salg i januar
Han har de siste månedene blitt koblet til en rekke utenlandske storklubber. Både Sunderland, Tottenham og Hamburg skal ha Odds suverene stopper på blokken over potensielle forsterkninger.

Nilsson selv er overbevist om at han blir solgt når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

- Ja, jeg håper jeg blir solgt i januar. Det har vært målsetningen min helt siden jeg kom til Odd å ta skrittet videre til en større klubb. Jeg håper derfor at jeg får sjansen i en større klubb i januar, mener han.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken