RBK fikk nei på Gashi

Rosenborg fikk nei i forsøket på å hente Ardian Gashi til Lerkendal.

22.11.05 17:16

OSLO/TRONDHEIM (TV 2 Nettavisen): I tirsdagens utgave av Dagsavisen sa Rune Bratseth at trønderne ønsket Sigurd Rushfeldt og Ardian Gashi.

- Og jeg tror Gashi har lyst til å komme, sa RBKs sportsdirektør.

Vålerenga har imidlertid avslått trøndernes første forsøk.

- Det var noen samtaler. De har sondert litt. Men nå er vi ferdige med det. Det er ikke aktuelt å selge Gashi til Rosenborg slik situasjonen er nå, sier VIFs Lars Bohinen til TV 2 Nettavisen.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal det være stor forskjell på Vålerengas krav og Rosenborgs tilbud for den landslagsaktuelle midtbanespilleren.

Høgmo fan av Gashi
Det er ikke første gangen Per Mathias Høgmo prøver å knytte til seg Gashi. Høgmo hadde Gashi på U21-landslaget, og forsøkte allerede da han var i Tromsø å hente Gashi dit. Den gangen forlot spilleren i stedet Ørn Horten for Vålerenga.

- Er dere villig til å selge Gashi?

- Prinsippielt vil jeg si at alt har sin pris, men i utgangspunktet så er vi ikke interessert i å selge Ardian. Han er en viktig mann i klubben, og populær i Klanen. Det har selvfølgelig også noe å si at Rosenborg er en av konkurrentene våre, sier Bohinen videre.

- Ikke tema
Ifølge RBK-direktør Rune Bratseth kommer ikke Rosenborg gjøre noe nytt forsøk på å hente Gashi til Lerkendal.

- Vi fikk et hint om at han kanskje var interessert i en overgang, men nå er ikke Gashi lenger et tema for oss, sier Bratseth til TV 2 Nettavisen, og avviser med det at Rosenborg kan komme til legge inn et bud på midtbanespilleren.

RBK-trener Per-Mathias Høgmo ønsket ikke å kommentere salen tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.