Gå til sidens hovedinnhold

RBK gamblet og tapte

Rosenborg har dobbel dekning på alle plasser. Likevel ble Miika Koppinen og Daniel Braaten sendt på banen før de var spilleklare.

Både Koppinen og Braaten slet med skader før søndagens kamp mot Vålerenga. Likevel spilte begge fra start. Gamblingen spilte fallitt. Ingen av dem fullførte første omgang.

Nå mister de også søndagens kamp mot Molde. Rosenborgs fysioterapeut Vilhelm Stolz tgar selvkritikk for beslutningene som ble tatt før Vålerenga-kampen:

- Vi slapp dem utpå for tidlig. Ingen spillere bør gå av banen på grunn av samme skaden som de hadde i den forrige kampen. Når man har Norges beste spillerstall skal ikke det være nødvendig, sier Stolz til Adresseavisen.

Fredag fortsetter RBK-trener Per-Mathias Høgmo arbeidet med å stable på beina en ny forsvarsfirer til søndagens nabooppgjør mot Molde, noe som kompliseres av at også Bjørn Tore Kvarme er skadet.

Torsdag ble Robbie Russel drillet som høyreback, mens Christer Basma ble flyttet inn som stopper.

Mot Vålerenga ble Frode Johnsen flyttet ned som midtstopper, noe som åpenbart gikk på bekostning av Rosenborgs offensive slagkraft.

Skadeforebygging har for øvrig vært en av Per-Mathias Høgmos brannfakler etter at han overtok treneransvaret i Rosenborg i august i fjor.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken