Gå til sidens hovedinnhold

- RBK innkaller til pressekonferanse

Alt tyder på at Rosenborg har bestemt seg for å ansette Per Joar Hansen som ny trener.

Per Joar Hansen blir trolig presentert som Rosenborgs nye hovedtrener på en pressekonferanse på Brakka klokken 15 fredag.

Rosenborg har vært på jakt etter ny hovedtrener etter at Jan Jönsson fikk sparken 7. desember.

Trønder-Avisa hevder at Per Joar Hansen fredag blir ansatt som ny Rosenborg-trener.

- Vi holder på å nærme oss nå. Jeg tror vi lander avtalen i morgen, sa styreleder Ivar Koteng i RBK til TrønderAvisa i 21-tiden torsdag kveld.

- Blir enige
Avisen hevder å ha sikre kilder på at Hansen og RBK kom svært nær en løsning torsdag kveld, og at Per Joar Hansen er kommet over skepsisen som fulgte med supporternes protestbannere denne uken.

Hansen ønsket ikke å kommentere trenerspørsmålet torsdag kveld, men overfor TV 2 Sporten bekrefter NFFs generalsekretær Kjetil Siem at U21-landslaget trolig står uten trener i løpet av fredag formiddag.

– Signalene fra Trondheim er at han og Rosenborg forhandler om en treneravtale i formiddag. Og da gjør man vel det med tanke på å bli enige, sier NFFs generalsekretær til TV 2 Sporten.

Returnerer
Per Joar Hansen ble kjapt nevnt som en hovedkandidat til å overta RBK-jobben da Jan Jönsson ble sparket forrige uke, og nå ser det ut til å gå i oppfyllelse.

«Perry» har allerede prøvd seg som hovedtrener for Rosenborg i 2005 da Ola By Riise måtte gå etter 2004-sesongen. Den gangen ble det bare 33 kamper for Hansen, før han trakk seg i august 2005.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot