RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

RBK-Kone ikke klar

Sist oppdatert:
Rosenborg vet fortsatt ikke om Youssef Kone blir klar til UEFA-cupkampen mot Zenit St. Petersburg.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Rosenborg - FC København 2-1: Thorstein Helstad er tvilsom til hjemmekampen mot russerne 15. februar.

Derfor jobber trønderne på spreng for å få nyinnkjøpte Youssef Kone klar til kampen. Foreløpig er ingenting klart.

- Men jeg tror det er en liten sjanse, sier Kone til TV 2 Nettavisen.

- Sjansen er mye større enn han tror, sier sportsdirektør Rune Bratseth.

Og forklarer:

- Vi har fått bekreftet fra UEFA at han står på alle lister, og er påmeldt til UEFA-cupen. Han kan spille mot Zenit hvis overgangen er gjort før kampen starter. Nå venter vi bare på den faxen fra Marokko som vi har ventet på i en uke. Kommer den til Norges Fotballforbund før kontorene stenger 15. februar, så kan Kone spille, legger han til.

Både Rosenborg og Norges Fotballforbund har ringt Det marokkanske forbundet, og har fått beskjed om at faxen skal være sendt. Den er imidlertid ikke mottatt i NFF. Derfor er det fortsatt usikkert om spilleren blir klar.

- Men jeg tror vi skal klare det. Hans afrikanske agent holder også til i det strøket, og han kan jo alltids ta turen til forbundet for å hjelpe til ham også, sier Bratseth.

I mandagens 2-1-seier over et B-preget FC København, gjorde Kone lite ut av seg. Han hadde et skuddforsøk fra 35 meter, men det gikk langt utenfor. Til slutt ble han byttet ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere