RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK-mål på stjernelag

Sist oppdatert:
RBK-aktuelle Kenny Cooper (23) ble torsdag valgt ut som en av USAs to beste spisser.

Rosenborgs interesse for Kenny Cooper er velkjent, men trøndernes første bud på Dallas-spissen, på en million dollar, ble avvist.

Trønderne skal imidlertid ikke ha gitt opp å få spissen inn som erstatter for Yssouf Kone. Kone forsvinner snart til Romania, og trønderne ønsker å få på plass en erstatter. Spørsmålet er hvor langt de er villig til å strekke seg for å få kloa i Cooper. Etter det Nettavisen erfarer pågår samtaler mellom partene fortsatt.

Coopers verdi kan uansett ikke ha gått ned etter torsdagens All Star-uttak i USA. Etter en avstemning blant fans, spillere, media og trenere/ledere ble spissen tatt ut på All Star-laget i MLS. Laget spiller mot West Ham i en treningskamp om et par uker, og de to LA Galaxy-stjernene David Beckham og Landon Donovan er sammen med Cooper tatt ut i førsteelleveren.

Cooper, som med åtte mål ligger på 4. plass på toppscorerlista i den amerikanske ligaen MLS, fikk spesielt mange stemmer fra trenere og ledere i de andre klubbene.

Så gjenstår det å se om West Ham-kampen blir en av de aller siste i USA for ligaens største spiller, og om han kommer til Tippeligaen 1. august.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere