Både Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø har spilt seg inn i Rosenborgs førsteellever denne sesongen, og mot Sandnes Ulf stilte begge fra start.

Nordtrønderne har også en annen ting til felles - begge er nemlig russ i disse dager. Men skal vi tro guttene blir det lite tid til feiring.

- Dagene fram mot 17. mai er akkurat som vanlig for vår del. Vi har på oss russeklærne noen dager, det er det eneste. Det blir en rimelig redusert russefeiring, sier Svensson til adressa.no.

Svensson forteller at han har russekort, men at han har sluttet å dele de ut.

- Jeg har skrevet mobilnummeret mitt på russekortene mine. Det angrer jeg på, og nå tør jeg ikke å dele dem ut. Ikke kan jeg bruke dem som sjekketriks heller, for jeg har jo dame, ler Svensson.

Lagkamerat Fredrik Midtsjøs kontrakt går ut neste sesong, og nå vil 18-åringen heller fokusere på å imponere Rosenborg-ledelsen i stedet for å feire med russen.

- Jeg må først og fremst være på banen for å få ny kontrakt. Jeg kan ikke sitte på benken og råtne. Jeg er uansett litt «ferdig» med å spille 2. divisjon, og mener jeg har vist at jeg har tatt nivået i eliteserien, sier Midtsjø.

Onsdag kan ungguttene igjen få muligheten til å imponere, da Hønefoss kommer på besøk på Lerkendal i den tradisjonsrike 16. mai-runden.

Kampen kan du følge i vårt livesystem her.