RBK-spisser uten målteft

Gang på gang hadde Rosenborg-spissene gedigne muligheter til å score – uten å få ballen i nota. Mot en glimrende Molde-keeper ble de rett og slett for puslete.

01.05.06 08:32

TRONDHEIM (TV 2 Nettavisen): ROSENBORG – MOLDE 0-1:

Til tross for at det til tider ser ut som om RBK-spillerne har vegring for å avslutte, vil ikke Per-Mathias Høgmo være med på at trønderne sliter offensivt.

- Det er riktig at vi misbrukte mange sjanser i denne kampen, men det handler mer om en dårlig dag på jobben enn mangel på kvalitet i angrepsrekka, sier han.

I dag startet trioen Steffen Iversen, Thorstein Helstad og Karim Essediri på topp hos hjemmelaget. Etter hvilen ble Essediri erstattet av Yssouf Kone, mens Øyvind Storflor satt på benken. I utgangspunktet en fryktinngytende kvartett, hadde det ikke vært for at de nå har spilt fire kamper uten et eneste spillemål. Steffen Iversen er eneste Rosenborg-angriper som har nettkjenning så langt i sesongen – på straffespark mot Start.

Stang ut
- Noen ganger er det stang ut, sånn er det bare i dette gamet. Det positive er at vi skaper sjanser, målene kommer nok, sier Høgmo, som etter beste evne prøver å trekke fram det positive fra en kamp der trønderne var langt under pari.

- Vi var voldsomt upresise i første halvdel av første omgang. Feilpasningene florerer, og det oppstår farlige situasjoner. Etter hvert henter vi oss inn, og dominerer siste halvdel av kampen fullstendig. Men dessverre klarte vi ikke å få ballen i mål, oppsummerer Høgmo, som midtveis i andre omgang så seg nødt til å plukke spilleren som skulle styre RBK-skuta av banen. Sjelden har Jan Gunnar Solli slitt så tungt som han gjorde mot Molde.

Legger seg flat
- Jeg spilte elendig. Klarte aldri å komme skikkelig i gang, og hadde en del skumle feilpasninger, sier spilleren som har rollen som midtbaneanker i Høgmos RBK.

Han gjør imidlertid ikke det minste forsøk på å bortforklare sin labre innsats.

- Jeg legger meg helt flat. Heldigvis sier psykologen at det er lov å ha en dårlig dag på jobben en gang i blant. Jeg får børste av meg skuffelsen og komme sterkere tilbake – forhåpentligvis til neste kamp, sier Jan Gunnar Solli.

For høydepunkter fra kampen, samt scoringen - klikk her .

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag