*Nettavisen* Sport.

RBK tapte mot Skeid

- Det er ikke noe vanskeligere å drille Erik Hoftun enn én på Ellingsrudsletta, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold etter at 1. divisjonslaget sjokkerte med å slå Rosenborg fredag.

28.01.05 22:37

RBK stilte med halve A-laget sitt, men måtte likevel gi tapt med 3-4 mot 1. divisjonsklubben. Christian Sæther Moen, som er utlånt nettopp fra RBK til Skeid, ble matchvinner i kampens siste minutt.

Ståle Stensaas, Thorstein Helstad og Harald Martin Brattbakk scoret RBKs mål. Mohammed Abdellaoui (2) og Mounir El-Masrouri scoret Skeids tre andre mål.

RBK stilte med en del urutinerte spillere, men kjente navn som Ivar Rønningen, Ståle Stensaas, Erik Hoftun, Roar Strand, Fredrik Winsnes, Harald Brattbakk, Thorstein Helstad og Frode Johnsen var alle med til kampen i Oslo.

- Blir kjempegode
Men selv om Skeid vant, er Skeid-treneren sikker på at Rosenborg blir knallgode denne sesongen.

- Jeg tror Rosenborg blir ordentlig gode i år med Nils Arne tilbake, og Per Joar som trener. De blir kjempegode, og er den store favoritten igjen, sier Hansen Wold til TV 2 Nettavisen.

- Men de vinner ikke med 10-15 poeng i år. Det er en del andre lag som satser på lik linje. Blant annet Brann og Vålerenga. Konkurransen er mye tøffere nå, sier han.

- RBK slipper inn mange mål. Hvor store problemer har de?

- Det er jo klart fra tidligere at RBK har en del spillere som ikke holder internasjonalt nivå som førsteforsvarere. Det har vi også sett i Champions League. Det har de en del å jobbe med. I dag møtte de to hurtige spisser hos oss, og det er jo ikke noe vanskeligere å drille Erik Hoftun enn én på Ellingsrudsletta, sier han.

- Men i dag var det ikke noen store blemmer som var årsaken til at de slapp inn målene, fortsetter Skeid-treneren.

Skal trene med RBK
Mohammed Abdellaoui, med kallenavnet Moa, scoret Skeid to første mål, og skal være med Rosenborg på en ukes tur til La Manga. Christian Sæther Moen, som er utlånt fra RBK til Skeid, debuterte med målgivende og mål mot sine gamle lagkamerater.

- Han sitter nok og smiler på hotellet nå, sier Hansen Wold humrende.

TV 2 Nettavisen lyktes ikke i å få kontakt med noen av RBK-spillerne fredag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.