RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK vil ha Berg i returkampen

Sist oppdatert:
Rosenborg vil forfølge Ørjan Bergs røde kort ved å få dommeren til å innrømme at han gjorde feil. Tror du de får det til?

Ørjan Berg ble utvist etter dommeren mente han filmet seg til ett straffespark. Nå vil trønderne gjøre alt for å få midtbanestrategen på banen i returkampen mot Røde Stjerne.

Riktige kanaler
- Rune Bratseth tar det gjennom "de riktige kanalene", men først må vi få dommeren til å innrømme at han har gjort en feil ved å gi Ørjan rødt kort. Etter det han viste av medgjørlighet onsdag kveld, kan det trolig by på problemer, sier Ola By Rise til NTB

Dommer Steve Bennett ville ikke kommentere saken.

- Jeg vil ikke snakke med journalister om dette, var hans klare og korte kommentar til NTB.

Dyr utvisning
Ørjan Berg må etter all sannsynlighet stå over returkampen i Beograd 27. november. Men RBK satser på at Bennett innrømmer feil.

- Vi er helt avhengige av at han innrømmer feil, og det er det dessverre ikke alle dommere som gjør, sier By Rise.

- Avgjørelsen er helt feil, gjentok Ørjan Berg i RBK-brakka torsdag formiddag.

- Jeg kommer i full fart, spiller ballen forbi ham og får et lite spark på venstre legg. Det eneste jeg kan gjøre for å komme unna, er å gå til en av sidene. Det er naturlig at jeg faller når jeg er i såpass ubalanse og har stor fart, forklarte Berg.

Ikke straffe
- Etter å ha sett episoden på TV, trekker jeg tilbake at det var straffe. Spillet burde bare vært vinket videre, akkurat som om det skulle skjedd midt på banen, mente RBKs midtbanejuvel.

Han har selvsagt et lite håp om at UEFA tar tak i episoden og dropper karantenen.

- Det hadde vært supert å få spille bortekampen, men jeg regner ikke med at det skjer. Får i så fall ta det som en positiv overraskelse, sa Berg.

Tror du Ørjan Bergs røde kort blir opphevet? Skriv inn og diskuter i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere