RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK vil ha Martin

Sist oppdatert:
Rosenborgs administrerende direktør legger ikke skjul på at trønderne ønsker Andresen til Trondheim.

(iBergen.no): Mandag kveld fortalte TV 2 Sporten at det har vært samtaler mellom Brann og Rosenborg angående en bytteavtale.

Bytteavtale
Etter at Brann henvendte seg angående Yssouf Kone tidligere i år, skal det også ha blitt diskutert en bytteavtale hvor det er tenkt at Andresen reiser til Trondheim og Kone til Bergen. Ingen av partene ønsker å si noe om bytteavtalen, men Rosenborg bekrefter interessen for Andresen.

- Martin er en meget god spiller og det er naturlig at Rosenborg er interessert. Det er vel ingen hemmelighet at vi var interessert i Martin før han gikk til Brann også. Han er kaptein på det norske landslaget, god og norsk, det er noe som passer oss og som vi vil ha, sa administrerende direktør Nils Skutle til iBergen.no mandag formiddag.

Hvorvidt det kunne være aktuelt med en byttehandel med Kone, henviste han til sportslig leder Rune Bratseth, som ikke svarte på iBergen.nos henvendelser.

Les Davys reaksjon her.

I Brann ønsker man å beholde Andresen så lenge han har kontrakt (ut året) og sportslig leder Roald Bruun-Hanssen står fast på at klubben ikke har fått noen henvendelser på noen av sine spillere.

- Ingen henvendelser
- Jeg kan si som så at vi ikke har fått noen henvendelser på noen av våre spillere, sa han til iBergen.no etter mandagens trening.

- Har det vært noen samtaler, formelle eller uformelle, mellom Brann og Rosenborg angående Martin Andresen til Rosenborg?

- Det vil jeg ikke kommentere, var alt Bruun-Hanssen ville si.

Bruun-Hanssen bekrefter imidlertid at Brann har tatt kontakt angående Kone.

Martin Andresen svarte ikke på iBergen.nos sms-henvendelser i går.

Les også:
Brann-fansen skjelver.
Andresen til Rosenborg?

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere