RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK vil ikke kommentere Bendtner-tiltale


Nicklas Bendtner og daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, møtte pressen sammen etter voldsepisoden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Nicklas Bendtner og daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, møtte pressen sammen etter voldsepisoden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug vil ikke svare på om voldstiltalen som er tatt ut mot Nicklas Bendtner endrer klubbens håndtering av saken.

Torsdag ble det kjent at den danske fotballstjernen tiltales for vold etter den mye omtalte drosjeepisoden i sentrum av København i forrige måned.

Bendtner har inntil nå vært siktet etter den mildeste voldsparagrafen i den danske straffeloven etter episoden som endte med at en taxisjåfør ble påført dobbelt kjevebrudd.

– Dette kjenner jeg ikke noe til, sa RBKs daglige leder Tove Moe Dyrhaug da det danske nyhetsbyrået Ritzau kontaktet henne om tiltalen torsdag.

Dyrhaug sier videre at hun ikke kan svare på om utviklingen i saken endrer noe rundt måten klubben håndterer saken.

– Det har jeg ingen kommentar til. Jeg må sette meg inn i saken. Jeg er på ferie akkurat nå, så jeg har ikke flere kommentarer til det nå, sier RBK-lederen.

Dyrhaug har tidligere sagt at RBK-ledelsen ikke har besluttet noen reaksjon mot Bendtner, men at man avventer politiets behandling av saken.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere