RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røde Gashi avslo dommermøte

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
Men Ardian Gashi var utvilsomt forbannet etter utvisningen mot Molde.

MOLDE - FREDRIKSTAD 2-0:

AKER STADION (NETTAVISEN): En forbannet Ardian Gashi ville ikke ha et møte med dommer Kristoffer Helgerud etter utvisningen mot Molde.

Dommer Kristoffer Helgerud fra Lier møtte Ardian Gashi i mixed zone etter kampen der Helgerud foreslo et møte med Gashi for å prate ut om situasjonene som førte til to gule kort og utvisning for Gashi.

Fredrikstad-spilleren avfeide imidlertid initiativet til Helgerud og forsvant inn i bortelagets garderobe. Etter å ha fått roet seg ned, forklarte Gashi for Nettavisen hvordan han oppfattet de to gule kortene som førte til det røde kortet.

- Det første gule kortet burde jeg ikke ha hatt, sier Gashi.

Hoset-støtte
Etter at linjedommer Chriss Bjorøy vinker Molde-frispark etter en duell mellom Gashi og Moldes Aksel Berget Skjølsvik langt inne på Fredrikstads banehalvdel, virket det som om Gashi kjeftet på linjedommeren.

- Jeg kjefter ikke på linjedommeren, men snakker med Magne Hoset og Raymond Kvisvik som er oppe i situasjonen. Det kan du spørre både Magne og Abgar om, sier Gashi.

Og Gashi får støtte av motspiller Hoset:

- Det første er ikke gult kort. Gashi prater til meg og Raymond (Kvisvik) og ikke til linjedommeren. Men jeg tror at dommer Helgerud blir lurt av kroppsholdningen til Gashi og det kan se ut som om Ardian kjefter på linjedommeren, sier Hoset.:

- Gashi får det første gule kortet på grunn av gjentatte protester med kroppsspråk og ord, forklarer dommer Kristoffer Helgerud til Nettavisen.

- Jeg ga beskjed til Fredrikstad-kaptein Abgar Barsom om at Gahsi måtte roe seg ned, men det gjorde han ikke.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Gestikulerte
- Det gule kortet som fører til rødt kort får han på grunn av gestikuleringer mot meg, sier Helgerud.

Gashi er fullstendig uenig med dommeren om situasjonen.

- Det er vår kaptein (Barsom) som kjefter på dommeren. Jeg gjør en håndbevegelse og er enig med Barsom og så gir han meg et gult kort til.

- Jeg tror dommeren var forbannet på meg etter det første gule kortet, sier Gashi.

Kjemper mot nedrykk
I tillegg til det røde kortet til Gashi, fikk også Vidar Martinsen marsjordre av dommer Helgerud etter at han stoppet skuddet til Mame Biram Diouf med hånda på målstreken. Det betyr at Gashi og Martinsen må stå over den viktige hjemmekampen mot Lyn. En kamp som har stor betydning i kampen om å unngå nedrykk. For nå erkjenner Fredrikstad-spillerne at klubben må slite i bunn.

- Vi kjemper selvfølgelig mot nedrykk nå. Dessverre er klubben i en situasjon der alt går imot oss, sier Gashi.

- Vi har nå to hjemmekamper som blir viktig for oss. Men det er spillerne som må ta tak i dette. Vi må vise hva vi kan for å berge denne klubben fra nedrykk, sier Fredrikstad-kaptein Barsom.

Fredrikstads vikarierende trener Tom Freddy Aune likte ikke hva han så av sitt eget lag på Aker Stadion.

- Det er måten ting skjer på som gjør at jeg blir forbannet, sier Aune. Vi slipper inn to helt enkle mål. Dette er ingen tordentale, kun fakta, sier Aune.

Banens beste spiller, Magne Hoset, er godt fornøyd med en ny seier på eget gress.

- Fredrikstad skaper ikke noe på nitti minutter. Vi vinner fullt fortjent, sier Hoset.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere