RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røde Olsen: - Jeg gikk i fella

Sist oppdatert:
Ham-Kams Espen Olsen fikk direkte rødt kort etter å ha plantet albuen i Tom Kristoffersen. Etterpå var han forbannet på Sandefjord-spilleren.

SANDEFJORD - HAM-KAM 2-1

STORSTADION (TV 2 Nettavisen): Slik beskriver Olsen det som skjedde på overtid på Storstadion i Sandefjord:

- Det var litt småknuffing, og jeg var irritert over at han skrek seg til et frispark. Jeg slenger armen bakover, og albuen treffer Kristoffersen i brystet. Han kaster seg ned, tar seg til ansiktet og overspiller noe sinnssykt. Det synes jeg er provoserende og usportslig, sier Espen Olsen, som er usikker på hvilken karantene han ilegges for ugjerningen.

- Vanskelig å si. Det var urutinert av meg. Jeg gikk i fella. Men jeg synes også det var usportslig av Kristoffersen, gjentar Olsen.

- Skuffet
Ham-Kam-spissen får støtte av trener Frode Grodås:

- Hvis det skal bli sånn i fotball at man spiller på motstanderne utvisninger, så er vi kommet galt av sted, sier den tidligere storkeeperen.

På vei hjem fra Sandefjord mandag kveld hadde imidlertid Ham-Kams ferske trener mye annet enn Olsens røde kort å bekymre seg over. For laget hans opptrådte som en dumpekandidat og ble periodevis overspilt av nyopprykkede Sandefjord.

- Jeg er skuffet. Det tar 85 minutter før vi begynner å få trua på at det er mulig å skape noe, og det holder ikke. Sandefjord ville mer, løp mer og ga mer i duellene. De vinner veldig fortjent, medgir Grodås.

- Hater å tape
Juha Pasojas redusering til 1-2 i siste spilleminutt kom på Ham-Kams andre sjanse i kampen. Det sier mye om lagets offensive problemer.

Spissduoen Espen Olsen og Roma Kienast ble fullstendig kneblet av Sandefjord-forsvaret, og innbytter Markus Ringberg klarte heller aldri å markere seg.

- Vi gjør ikke det vi skal og greier ikke å flytte ballen oppover i banen. Dermed kom Sandefjord i stadig nye bølger og vi ble løpende imellom, oppsummerer en skuffet Grodås, som ikke legger skjul på følgende faktum:

- Jeg hater å tape.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere