RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen (Tore Rørtveit)

Røde tall for Maradona-show

Sist oppdatert:
Arrangørene av Maradonas showkamper skylder fortsatt penger, etter labert publikum-oppmøte.

Maradona & Co spilte fire kamper i Skandinavia. I Bergen ble kampen spilt i Vestlandshallen, som skulle få 100.000 kroner i tillegg til fem kroner for hver solgte billett. Med rundt 3000 solgte billetter skulle dette bety at Vestlandshallen skulle få minst 115.000 kroner – penger de så langt ikke har sett noe til.

- Avtalen var at vi skulle få 100.000 kroner samme kveld som arrangementet. Vi har ikke fått noe ennå, sier Odd B. Hansen i Vestlandshallen til Bergens Tidende. Han betegner arrangørene, Kulturentreprenørene 2030, som «glade amatører».

I Oslo Spektrum møtte under 2000 personer opp for å se den gamle, argentinske fotballguden trekke på seg trøya igjen. I Parken i København møtte rundt 3000 tilskuere frem, mens Gloven i Stockholm kom best ut, med drøye 5000 tilskuere.

Ingrid Enghesæter Røen, daglig leder i Kulturentreprenørene 2030, vil ikke kommentere økonomien i prosjektet, men erkjenner at det kom langt færre tilskuere enn de hadde beregnet.

- Det er mye jeg kunne ha sagt, men vi trenger tid til å gå gjennom dette nå. Det er en del ting i prosessen som har vært vanskelig, og vi har hatt dårlig tid hele veien, sier hun til BT.

Ifølge selskapets årsrapport har Kulturentreprenørene 2030 tapt egenkapitalen, og sliter med røde tall. I tillegg til regningen fra Vestlandshallen, risikerer selskapet også en bot på 100.000 kroner. De er nemlig politianmeldt av Lotteritilsynet, etter at Maradona & Co spilte kampene med en ulovlig pokerreklame på draktene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere