Gå til sidens hovedinnhold

Readings nyttårsfest

Nedrykkstruede West Ham fikk kjørt seg da de gjestet Reading i nyttårsrunden mandag.

Reading - West Ham 6-0:

Etter seks strake kamper uten seier skulle det virkelig løsne for Reading mot West Ham lørdag. Alan Curbishley & co. ble nemlig sendt hjem med 0-6 i bagasjen, og nå lukter det nedrykk av London-klubben.

- Dette er ikke tilfeldig, og spillerne må innse en ting eller to veldig snart. Nå gikk det skeis mot Reading, men vi må snart begynne å ta poeng om vi skal gi oss selv en sjanse

Jevn åpning
Det åpnet jevnt på Madjeski Stadium, men Readings første mål så ut til å rive ned alt som heter forsvar hos West Ham. Islandske Brynjar Björn Gunnarsson fikk heade alene med Robert Green i West Ham-målet i det 12. minutt: 1-0 til Reading, mye takket være et glimrende innlegg av Nicholas Shorey.

Tre minutter senere doblet Stephen Hunt ledelsen med en avslutning fra kloss hold. Hunt fikk stå helt alene i feltet - elendig forsvarspill av West Ham. I det 30. minutt tabbet gjestene seg ut igjen. Anton Ferdinand brystet ballen i eget mål etter nok en god ball fra Shorey. 3-0 og Hammers-fansen begynte å forlate arenaen.

Verre skulle det bli. Ni minutter før pause puttet nemlig toppscorer Kevin Doyle sitt 8. mål for sesongen, og nevnte Shorey var igjen svært delaktig i forarbeidet. 4-0 til pause, og West Ham så ut til å være i total oppløsning.

Rolig
Etter hvilen roet kampen seg litt ned, men bare syv minutter ut i andreomgang ble det likevel klart for kveldens femte mål. Leroy Lita kranglet ballen i målet bak Green fra kloss hold, 5-0 til Reading!

Tolv minutter før slutt ble det halvdusinet fullt for "The Royals" og Doyle. Spissen headet ballen kontant i nettet på en corner - for en kveld for Reading-fansen!

- Spillerne var slitne i dag, men da det første målet kom spilte vi den beste fotballen vi har gjort siden jeg kom hit. Spillerne var kreative og hele tiden på hugget, sier Reading-manager Steve Coppell.

Reading er nummer ni med 30 poeng på 22 kamper i sin debutsesong i Premier League. West Ham ligger under streken med 18 poeng på 22 kamper.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken