Noen timer etter at det ble bekreftet at Solskjærs tid som manager i Manchester United var over, publiserte klubben et avskjedsintervju med nordmannen på sine hjemmesider.

Der var det en rørt mann som snakket om både opp- og nedturer i løpet av tiden som manager.

- Denne klubben betyr alt for meg og sammen er vi en match, ​​men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene vi trengte, og nå var det på tide for meg å tre til side, sa blant annet Solskjær.

Les også: Neville hardt ut mot Manchester United: - Noe er fundamentalt galt

- Hva er dette?

Tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara sympatiserer med Solskjær som mistet jobben, men langer samtidig ut mot selve avskjedsintervjuet.

- Ingen ønsker å se noen miste jobben. Han er en fin fyr og du ønsker å se folk gjøre det bra. Men kom igjen, hva er det intervjuet? Hva gjør de? sier O'Hara til talkSPORT.

- Man så ikke Chelsea gjøre det samme med Frank Lampard. Han er en langt større legende i den klubben enn Ole Gunnar Solskjær er i Manchester United, fortsetter han.

Lampard ble sommeren 2019 ansatt som ny Chelsea-manager etter nærmere 650 kamper for klubben som spiller. I januar 2021 måtte han imidlertid dra etter en rekke svake resultater.

- Man så ikke med Frank Lampard da han ble sparket, at Chelsea ga ham et intervju og snakket om at han var en klubblegende. Det er pinlig. Chelsea kvittet seg med Frank Lampard, hentet inn Tuchel, vant Champions League. En pressemelding, «vi går videre, takk Frank, vi går videre».

Les også: Erstatteren og kapteinen i Manchester United takker Solskjær

- Hva er dette? De har nettopp sparket ham (Solskjær). Han har ikke vært god nok, Manchester United er milevis unna. Han ble betalt for å få de beste ut av laget og det klarte han ikke, sier O'Hara.

Se utdrag av Solskjærs avskjedsintervju her:

- En classy handling

TalkSPORT-vert Laura Woods er ikke enig med kollega O'Hara.

- Jeg syntes det var en classy handling fra Manchester United å la ham gjøre dette intervjuet og jeg syntes det var stort av Ole å sette seg ned.

- Han snakket ut om tingene han var stolt av. Han snakket om borterekka uten tap, han var veldig stolt av det. Det samme med Champions League-seieren over PSG, sier Woods.

Les også: Hevder Pochettino er frustrert: - Vil ta over Manchester United nå

Tirsdag klokken 18.45 skal United i aksjon uten Solskjær på sidelinjen. Da skal Michael Carrick lede rødtrøyene i den viktige gruppespillkampen i Champions League mot Villareal.

Den kampen kan du følge direkte i Nettavisens livesystem.