BAYERN MÜNCHEN - BORUSSIA DORTMUND 3-1

Erling Braut Haaland og Dortmund fikk en real fotballeksjon i den første omgangen av stormakten Bayern, og gikk til pause på stillingen 2-0 til vertene etter scoringer av Serge Gnabry og Robert Lewandowski.

- De har rett og slett blitt rundspilt i den førsteomgangen her, kom det fra Viaplay-ekspert Lars Tjærnås.

Dortmund spilte seg mesterlig opp i den andre omgangen, og reduserte først med Emre Can på straffe. Minutter senere ropte gjestene på en ny ellevemeter, men fikk ikke gehør av kampleder Daniel Siebert.

- Det der skjønner jeg ingenting av. Når jeg ser situasjonen om igjen, så ser det veldig ut som et straffespark for meg. Det er ikke første gang slike situasjoner oppstår mellom disse to lagene, forteller en klokkeklar Tjærnås da bildene av situasjonen da Jude Bellingham ble felt innenfor sekstenmeteren.

Jamal Musiala feiet all tvil til side da han punkterte kampen for hjemmelaget, og sikret ligagullet for Bayern München.

Les også: Legenden med oppsiktsvekkende avsløring fra United-garderoben: - En katastrofe

Se høydepunktene:

- Du må våkne!

Rune Bratseth var enig med sin kollega, og mente at kamplederen bommet grovt i straffesituasjonen.

- Tenker man at han legger seg? Det er et soleklart straffespark, så jeg forstår lite av at man dropper å blåse. Man er fortsatt redde for å dømme dem største lagene, og det er veldig synd.

Dan-Axel Zagadou hadde en fryktelig førsteomgang, og fikk så ørene flagret av Viaplays Rune Bratseth da bildene av midtstopperens grove feil 2-0-scoringen dukket opp på skjermen.

- Du må våkne opp! Du er på Allianz Arena, og spiller mot Bayern München. Det er så amatørmessig hele greiene. Han henger ikke med i det hele tatt.

Les også: Karrierebeste tross fartsblemme: - Han tapte masse

Haaland nære scoring

Erling Braut Haaland var relativt anonym gjennom deler av kampen, men fikk en gylden mulighet til å utligne med ti minutter igjen.

Nordmannen fikk derimot for dårlig tid, og banket avslutningen flere meter over mål og ble senere byttet ut i jakten på utligning.

Bayern tok bedre vare på sine muligheter, og med drøyt syv minutter igjen på klokka satte spikeren i den berømte kista. Jamal Musiala var iskald, og punktere kampen for rødtrøyene.

- Det er en fantastisk følelse med mitt første mål mot Borussia Dortmund. Det er vanskelig å beskrive den følelsen, i og med at det har vært en drøm for meg lenge, forteller Musiala til Viaplay etter kampen.

Bayern sikret sitt tiende tittel på rad i Bundesliga.

Slik var kampen: