Sammen med keeper David De Gea ble Jesse Lingard den store helten for Manchester United i søndagens møte med West Ham i London.

Angrepsspilleren scoret vinnermålet mot klubben han var utlånt til i deler av forrige sesong og viste at han kan bli en viktig bidragsyter for United denne sesongen.

Lingard imponerte stort da han var på lån i West Ham på vårparten av sist sesong og engelskmannen scoret solide ni ligamål på 16 kamper for klubben.

Owen: - Kan ikke tro det

28-åringens vinnermål kom like før slutt. Det at Lingard valgte en dempet feiring etter scoringen har imidlertid skapt reaksjoner i etterkant av matchen.

Det er ikke uvanlig at spillere velger en dempet feiring når de scorer mot en tidligere klubb, men Michael Owen stusser likevel over Lingards valg søndag.

LES OGSÅ: Neville og Keane bekymret etter å ha sett Kane spille: - Alarmbjellene ringer

Den tidligere Liverpool-spissen påpeker at United-spilleren kun var i West Ham noen måneder, mens han har vært en del av Manchester United i store deler av livet.

- Avslutningen er helt strålende. Det eneste som er svakt er hele den greia med at han ikke jubler for scoringen, sier Owen ifølge Daily Mail.

- Jeg kan ikke tro at spillere velger å ikke feire når de scorer mot tidligere klubber. Lingard var i West Ham i to minutter. Hvis han ikke ønsket å score mot dem, så ikke skyt da, spill ballen til noen andre, sier den tidligere storscoreren.

Lingard: - Vi gi noe tilbake

Lindgard selv har uttalt at han følte det handlet om respekt for fansen.

LES OGSÅ: Kommer med Ronaldo-advarsel til Solskjær: - Hadde aldri skjedd under Ferguson

- De støttet meg da jeg var på lån der og ga meg en utrolig mottakelse nå, så derfor følte jeg det var riktig å gi dem noe tilbake, forklarer han til MUTV.

- Det var en fantastisk mottakelse fra West Ham-fansen og jeg hatt en veldig fin tid der, men nå hadde jeg en jobb å gjøre, sier United-spilleren videre.

Allerede onsdag får Lingard muligheten til å score nye mål mot West Ham da lagene møte på Old Trafford til ligacupkamp. Manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet etter søndagens møte at 28-åringen kommer til å få starte den kampen.

Neville: - Burde dratt

Etter den gode innsatsen i West Ham sist sesong skal Lingard ha vært ønsket av en rekke andre klubber i Premier League, men United ville ikke slippe spilleren.

LES OGSÅ: PL-klubb skal ha lagt 182 millioner på bordet for Ligue 1-profil, men så skjedde noe uventet: - Ble rasende

Selv om han nå kan få en jokerrolle i Solskjærs mannskap, er tidligere Manchester United-back Gary Neville klar på at Lingard burde ha dratt til en ny klubb.

- Jeg mener fortsatt at han burde skiftet klubb, men han kommer nok til å ha sine stunder denne sesongen. Jeg er glad for at han slo tilbake etter det som skjedde i Champions League. Det å slå tilbake og score vinnermålet er fantastisk for ham. Han har god moral og han er en veldig god spiller. Jeg mener han burde spille 40-45 kamper hver eneste sesong, sier Neville til Sky Sports.

LES OGSÅ: Carragher mener Ronaldo skaper like mange problemer som han løser

- Det kommer ikke til å skje i United når det gjelder antall 90-minuttere. Men han er en av de spillerne United kan dra nytte av å ha i stallen. Men for Jesses egen del, føler jeg han burde dratt, selv om United er et bedre lag med ham i troppen.