Det var etter Liverpools 2-0-seier over Burnley på lørdag at Liverpool-manager Jürgen Klopp uttrykte frustrasjon overfor motstanderen, med Ashley Barnes, Chris Wood og Josh Brownhill i spissen.

- Man skal alltid være klar for en skikkelig kamp,, men i dag var det en virkelig tøff en. Dere så disse duellene med Barnes, Wood, Brownhill, sa Klopp ifølge Daily Mail.

- Jeg er ikke hundre prosent sikker på om vi går i riktig retning med disse avgjørelsene. Det er ikke den fotballen vi vil se. Vi vil unngå disse situasjonene, sa han videre.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Dyche: - Ingen grunn til å gjøre det

Burnley-manager Sean Dyche skal være lite fornøyd med managerkollegaens uttalelser. Han er først og fremst skuffet over at Klopp navngir enkelte Burnley-spillere.

- Det er absolutt ingen grunn til å gjøre det. Vi har profesjonelle spillere som har jobbet veldig hardt for å komme der de er. Implikasjonene av hva han sa om taklingene er feil. Jeg synes det er upassende og det noe jeg selv ikke ville ha gjort, sier Dyche.

- Det jeg bekymrer meg over er at han stiller spørsmål om lag ikke gjør alt etter regelboka for å vinne kampen, noe vi åpenbart gjorde fordi det ikke ble gitt ut et eneste kort, fortsetter han.

I forkant av Premier League-sesongen ble det bestemt at terskelen for at VAR griper inn i situasjoner skal være høyere . Det inkluderer «billige» straffer og marginale offside-avgjørelser. Samtidig ønskes det at dommerne hever listen for frispark.

– Dersom du liker slike ting, se heller på wrestling. Det er som å gå tilbake 10-15 år i tid. Reglene er som de er, men mange av disse situasjonene det ikke ble blåst for, du kan bare ikke forsvare det, sa også Klopp etter Burnley-kampen, i et intervju med BT Sport.

Les også: Kommer med sylskarp kritikk til United-stjernen: - Ser ikke ut som han bryr seg

Solskjær også kritisk

Liverpool-sjefen er ikke den eneste som har uttrykt misnøye med regelendringene i Premier League etter forrige serierunde.

Etter Manchester Uniteds 1-1-kamp mot Southampton mente Ole Gunnar Solskjær at Southamptons scoring aldri skulle blitt godkjent, på grunn av en forseelse på Bruno Fernandes.

- Det en forseelse. Han (Jack Stephens) løper rett inn i Bruno, hofta og armen kommer rundt ham. Jeg er ikke bekymret, for det virker som fotball har gått fra en ekstrem ting til en annen, sa Solskjær.

- Vi kan ikke gå fra det ene ekstreme, som basketball forrige sesong, og så til rugby nå. Jeg liker en strammere linje, det er mer som herrefotball, men det var en åpenbar forseelse, sa nordmannen videre.