Edinson Cavani ble tatt av banen etter en time av oppgjøret mot Granada torsdag - trolig for å spare ham til søndagens Premier League-møte med Burnley.

Likevel føler uruguayaneren seg ikke frisk nok til å starte Premier League-kampen, fortalteOle Gunnar Solskjær før kampen.

- Vi må håndtere ham riktig. Han har ikke spilt eller startet tre kamper i uka på lenge. Så da jeg snakket med ham, følte han at det var best for ham å være innbytter, sa Solskjær.

Les også: Greenwood tomålsscorer mot Burnley

Det får Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst til å reagere.

- United kan ikke utfordre om tittelen neste sesong, med en spiss som konstant erklærer seg selv ikke frisk nok til å starte. Det er en enkel avgjørelse å ta, likevel nøler de, skriver Luckhurst på Twitter.

Journalisten sikter til at Manchester United fremdeles ønsker å beholde uruguayaneren neste sesong, selv om han har slitt med å finne seg til rette i England utenfor banen under pandemien.

Cavani kom riktignok inn ved pause og tegnet seg på scoringslisten på overtid, da han fastsatte sluttresultatet til 3-1 etter pasning fra Donny van de Beek.

Mason Greenwood scoret de to første målene for Manchester United.