Gå til sidens hovedinnhold

Real avlyser pressekonferanse

José Mourinho vil ha en slutt på ordkrigen som føres i klubben.

Real Madrid har avlyst pressekonferansen før lørdagens kamp mot Espanyol. Nå vil José Mourinho ha en slutt på ordkrigen som føres i klubben.

Den portugisiske treneren ser ut til å ha kommet på kant med en stor del av Real Madrids spillergruppe i tillegg til klubbens egne supportere.

Den siste uken har både spillere og Mourinho uttalt seg kritisk om hverandre. Mourinho sa blant annet at reservekeeper Diego López er førstevalg så lenge han sitter ved roret.

– Mourinhos uttalelser var etter min mening upassende. Iker (Casillas) er en grunnstein for både klubben og landslaget. Mourinho bør vise ham mer respekt, uttalte midtstopper Pepe.

Pepe har også vært involvert i en disputt med Mourinho og ble vraket fra midtukens seriekamp mot Málaga. Assistent Aitor Karanka begrunnet dette med at Pepe ikke hadde vært i god nok form.

For å få en slutt på ordkrigen mellom spillerne og Mourinho har Real Madrid bestemt seg for at verken portugiseren eller Karanka vil møte opp på fredagens pressekonferanse.

Det er ikke første gang at dagens klubbledelse velger å gjøre dette. I 2010/11-sesongen skjedde det to ganger. Den ene gangen var Mourinho i en opphetet ordkrig med Sporting-trener Manolo Preciado. (©NTB)

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021

Kommentarer til denne saken