RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real får Reyes på billigsalg

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Nicolas ASFOURI
Sist oppdatert:
Arsenal skal være villige til å selge Jose Antonio Reyes til Real Madrid for 10 millioner pund, og taper dermed store penger på sin spanske investering.

Ifølge The Mirror har Arsenals viseformann David Dein tatt beslutningen om å selge Reyes på «billigsalg» etter stor interesse fra Real Madrid-president Florentino Perez.

Både Dein og manager Arsene Wenger er nå innstilt på at Reyes forlater Highbury til sommeren. Den spanske landslagsspilleren ble kjøpt til Arsenal for 17 millioner pund fra Sevilla for 14 måneder siden. Den o vergangssummen baserer seg imidlertid på antall spilte kamper og landskamper for Spania, og Arsenal har i første omgang kun betalt omlag 80 millioner kroner for spanjolen.

Reyes mistrives i London, og har tidligere røpet at han svært gjerne ønsker seg tilbake til Spania, selv om Wenger har gjort det klart at han vil beholde unggutten.

21-åringens agent Jaime Rodriguez De Moya skal allerede ha vært i samtaler med David Dein, og fortalt ham at Real Madrid ønsker å kjøpe spilleren for 10 millioner (117 millioner kroner) - noe Dein ifølge The Mirror skal ha gått med på.

Arsenal kommer også til å miste den brasilianske midtbanespillere Edu i sommer. Han kommer trolig til å forlate Highubry til fordel for Valencia som Bosman-spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere