RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All Over Press

Real fortsetter herjingen i La Liga

Sist oppdatert:
Men serielederen lå under i kampen mot Real Zaragoza.

REAL MADRID - REAL ZARAGOZA 3-1:

Zaragoza skremte Real Madrid med en tidlig scoring, men ligalederen vendte kampen oppskriftsmessig og tok hjem en 3-1-seier i spansk 1. divisjon lørdag.

Zaragoza ligger klart sist i ligaen, men det var ingen gigantisk overraskelse da Ángel Lafita sendte gjestene i føringen etter 11 minutter. For Real Madrids tredje kamp på rad var det motstanderen som scoret først.

Og for tredje kamp på rad slo også hovedstadslaget kraftig tilbake. Etter et fint angrep avsluttet Kaká til 1-1 i det 32. minutt og sørget for at det sto uavgjort til pause.

Tre minutter var spilt av annen omgang da Cristiano Ronaldo mottok en nærmest ferdigscoret ball fra Mesut Özil og dyttet inn 2-1. Scoringen var portugiserens 24. på 20 ligarunder. Til sammenligning har Lionel Messi 22 på 19 kamper.

Özils første
Før timen var spilt løsnet det også på scoringsfronten for Özil. Real Madrid rullet opp nok et lekkert angrep, og tyskeren avsluttet til 3-1 med sin første scoring for sesongen.

Totalt er det blitt 70 scoringer på 20 kamper for et Real-lag som omsider ser ut til å kunne frarøve mektige Barcelona ligatittelen. Hvittrøyene topper tabellen med 52 poeng. Barca, som møter Villarreal senere lørdag, følger åtte poeng bak.

Llorente-trippel
Fernando Llorente sørget for at Athletic Bilbao henger godt med i kampen om europacupplasser da han scoret tre ganger i bortemøtet med Rayo Vallecano lørdag. Det sto lenge 2-2 i den spennende kampen, men Llorente ble matchvinner med sin 3-2-scoring etter 67 minutter.

Barcelonas byrival Espanyol ligger på 5.-plass etter 1-0 over Mallorca på hjemmebane lørdag. Vladimir Weiss, som er leid inn fra Manchester City, scoret kampens eneste mål etter 18 minutter. (©NTB)

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se våre Facebook-sider for mer informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere