*Nettavisen* Sport.

Real godtar tap

Real Madrid har bestemt seg for å akseptere tapet mot Espanyol likevel.

21.09.05 15:21

Selv om Real Madrid fortsatt hevder at dommeren blåste av spillet før vinnermålet til Espanyol ble scoret i helgens kamp, ønsker de ikke å be det spanske fotballforbundet om å annullere målet.

Det ble tidligere i dag spekulert i om hovedsstadsklubben ville gå til det drastiske skritt og be fotballforbundet om en annullering av seriekampen.

- Noen dommerfeil er akseptable, andre ikke. Denne var ikke akseptabel, sier Real Madrids president Florentino Perez. Han fremholder at klubben ikke vil be om annullering av resultatet av respekt for motstanderen Espanyol.

22 minutter før slutt headet forsvareren Daniel Jarque et Ivan de la Pena-frispark i mål. Dette målet mente Reals spillere og trenerbenk burde være annullert, siden dommeren angivelig skal ha blåst for en situasjon i feltet, før ballen gikk i mål.

Real hevder å ha videobevis for at dommeren faktisk blåste i fløyten før nettkjenningen, for å avvise spekulasjoner om at fløytelyden kom fra tribunen.

Real Madrid avsluttet kampen med ni spillere etter at den nyinnkjøpte forsvareren Sergio Ramos ble utvist. Senere ble også klubbens andre store sommerhandel, Julio Baptista, sent i garderoben før full tid.

Den spanske storklubben ligger nå på 15. plass i La Liga med tre poeng på fem kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag