*Nettavisen* Sport.

Real jakter på van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy har skjøvet både Thierry Henry og Michael Owen ned fra toppen av Real Madrids ønskeliste.

08.12.03 14:36

Real Madrid har gjort det til en vane å kjøpe verdens beste spiller hver sommer, og i høst og vinter har spekulasjonene gått vilt på hvem som blir neste ”offer”. Både Thierry Henry og Michael Owen er blitt nevnt, men førstnevnte sa i helgen at Real ikke er noe alternativ. "Det vil være som å knivstikke Arsene Wenger i ryggen", sa Henry.

Owen vekk?
Michael Owen er fortsatt aktuell. Steven Gerrard sa tidligere i høst at dersom ikke Liverpool kvalifiserer seg for Mesterligaen neste år, vil Owen trolig forsvinne. Madrid kan raskt bli neste adresse for superspissen.

Ifølge den spanske avisen Marca skal imidlertid de spanske gigantene ha Ruud van Nistelrooy øverst på sin ønskeliste før neste sesong. Både president Florentino Perez og sportsdirektør Jorge Valdano ser på den nederlandske måljegeren som den ideelle forsterkningen.

Det har imidlertid ikke vært noen direkte kontakt med van Nistelrooy, som scoret to flotte mål mot Aston Villa lørdag.

"Verdens beste"
Florentino Perez sa i et intervju med økonomi-journalister sent i november at de allerede har vært i kontakt med "verdens beste spiller". Hvem det er, vet bare Perez. Og kanskje et par til i Real Madrid.

Hvem mener du er verdens beste fotballspiller? Og tror du Real Madrid får han til sommeren også? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.