Real Madrid bygger tivoli

Real Madrids stjernegalleri er artister på banen. Nå satser den spanske storklubben på nye områder i underholdningsbransjen.

05.08.05 12:27

Real Madrid ser hele tiden etter nye inntektsområder. Klubben tjener allerede store summer, men er tydeligvis ikke fornøyd med inntektene.

Derfor skal nå Real Madrid satse på å bygge sin egen fornøyelsespark - med berg-og-dalbaner og karruseller og hele «pakken».

- Vi er allerede i forhandlinger med borgemstrene i Miami og Beijing om å få lov til å bygge fornøyelsesparker, bekrefter Real Madrids klubbpresident Florentino Perez overfor den spanske sportsavisen AS.

Real Madrid vil også bygge en fornøyelsespark i den spanske hovedstaden ved klubbens nye treningsanlegg. Klubbens nye treningsanlegg bygges akkurat nå i nærheten av flyplassen Barajas.

Perez kan ellers opplyse at klubbens fortjeneste har økt med massive 250 prosent siden han overtok som president i klubben for fem år siden. Det betyr at Real Madrid har tatt over førsteplassen fra Manchester United som den fotballklubben som tjener mest penger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.