Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid bygger tivoli

Real Madrids stjernegalleri er artister på banen. Nå satser den spanske storklubben på nye områder i underholdningsbransjen.

Real Madrid ser hele tiden etter nye inntektsområder. Klubben tjener allerede store summer, men er tydeligvis ikke fornøyd med inntektene.

Derfor skal nå Real Madrid satse på å bygge sin egen fornøyelsespark - med berg-og-dalbaner og karruseller og hele «pakken».

- Vi er allerede i forhandlinger med borgemstrene i Miami og Beijing om å få lov til å bygge fornøyelsesparker, bekrefter Real Madrids klubbpresident Florentino Perez overfor den spanske sportsavisen AS.

Real Madrid vil også bygge en fornøyelsespark i den spanske hovedstaden ved klubbens nye treningsanlegg. Klubbens nye treningsanlegg bygges akkurat nå i nærheten av flyplassen Barajas.

Perez kan ellers opplyse at klubbens fortjeneste har økt med massive 250 prosent siden han overtok som president i klubben for fem år siden. Det betyr at Real Madrid har tatt over førsteplassen fra Manchester United som den fotballklubben som tjener mest penger.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar