Gå til sidens hovedinnhold

- Real Madrid er bedre enn United

Cristiano Ronaldo forventer Real-seier.

Cristiano Ronaldo er ydmyk overfor Sir Alex Ferguson, men han er klar på hvem som er det beste laget.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United fra Sporting Lisboa som en uslepen diamant i 2003. Etter hvert skulle han utvikle seg til å bli en av verdens beste fotballspillere, og var en sterk bidragsyter til titlene Sir Alex Ferguson og United hentet hjem fram til 2009.

Deretter gikk ferden videre til Real Madrid, i det som ble tidenes største overgangssum siden Zinedine Zidane ble solgt fra Juventus til samme klubb. Nå er åttendedelsfinalene i Champions League like rundt hjørnet, og portugiseren har tro på at de helhvite tar seg videre.

- I mine øyne har Real Madrid et bedre lag, men vi må vise det på banen, for United er et meget godt sammensveiset lag, sier Ronaldo i et intervju gjengitt i Daily Mail.

Etter overgangen har angriperen scoret vanvittige 179 mål på 178 kamper for Real Madrid. Hovedpersonen selv mener han har mye å takke sin gamle sjef Ferguson for.

- Sir Alex lærte meg det elementære i fotball. Jeg kom til United som 18-åring, og han har styrt min karriere på best mulig måte, skryter Ronaldo, som innrømmer at oppgjøret mot Manchester United vil bli en kamp med mange følelser involvert.

Første kamp i åttendedelsfinalen er på Santiago Bernabeu onsdag 13. februar. (ANB)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', 'avpf5rp177cu1iibubyqpmyc4', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-avpf5rp177cu1iibubyqpmyc4', 'eplayer14');
Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken