Ifølge den spanske avisen Marca skal Real Madrid-representanter ha reist til Paris for å forhandle om en overgang for Neymar.

Offisielle representanter for Madrid-klubben skal ha blitt observert i den franske hovedstaden de siste timene, ifølge den spanske avisen.

Ifølge kildene til den spanske avisen skal Real Madrid være optimistiske med tanke på en overgang, men klubben har ikke gått ut med noen flere detaljer.

Barcelona skal også være svært interessert i Neymar, men katalanerne har ikke maktet å legge frem et akseptabelt tilbud til PSG de siste ukene. Barcelona skal vente på en offentlig uttalelse fra Neymar selv, der han skal bekrefte at han vil tilbake til Barcelona.

Ekspert på spansk fotball, Petter Veland, melder også om de samme rapportene på Twitter torsdag.

Det er fremdeles uklart om dette vil skje, da Neymar ikke vil gå til et slikt skritt, med mindre han er trygg på at klubbene er i nærheten av en enighet seg imellom, skriver Marca.

Få tilgang til Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Det er kun elleve dager igjen av overgangsvinduet i Europa og klubbene er dermed interesserte i å finne en løsning på Neymar-sagaen.

Den franske avisen L'Equipe har spekulert i at PSG kan være villige til å akseptere en avtale som inkluderer 100 millioner euro, pluss Keylor Navas, James Rodriguez og Gareth Bale, men disse ryktene skal ha blitt avvist av kilder tett på forhandlingene, ifølge Marca.