Den regjerende seriemesteren møter hardt kjempene Valladolid hjemme lørdag, uten nevneverdig selvtillit etter åtte baklengs på Santiago Bernabeu de siste tre kampene. Også skadene står i kø for hovedstadslaget. I løpet av cupfadesen mot 3.-divisjonslaget Real Union tirsdag, ble ytterligere to spillere satt på sidelinjen.

Fra før er Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Ruben de la Red, Pepe og Mahamadou Diarra ute. Etter tirsdagens kamp fikk de selskap av Fabio Cannavaro og Christoph Metzelder.

Men flere riper i lakken, tar ikke motet fra kaptein Raul.

- Vi har en ny kamp lørdag. Vi må bare fortsette, og ta med oss det positive. Det jobbes hardt og vi skal heve oss. Vi har de spillerne vi har og det er vi som må ta tak og løfte laget, sa veteranen.

Trener Bernd Schuster merker presset etter 1-2-tap mot Juventus i mesterligaen (21. oktober) og et flaut cuptap mot Real Union som gikk videre på bortemålsregelen etter 3-4-tap på Bernabeu.

- Jeg aner ikke hvorfor vi slipper inn så mange mål, sa treneren etter «den største overraskelse i cupens historie» ifølge Marca.

Real Madrid er nummer fire i spansk 1.-divisjon, to poeng bak topplaget Barcelona som går for sin niende strake seier i bortemøtet med Recreativo Huelva søndag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Revolusjon i ManagerLeague