Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid med poengtap etter Ødegaard ble byttet ut

Martin Ødegaard fikk ros da han endelig var tilbake på banen for Real Madrid.

VILLARREAL - REAL MADRID 1-1:

Martin Ødegaard var lørdag ettermiddag tilbake i Real Madrids startoppstilling. Nordmannen fikk 65 minutter for storklubben, og var på banen da Real Madrid tok ledelsen etter to minutter med Mariano Diaz.

Lørdagens kamp var Ødegaards tredje kamp fra start etter han ble hentet tilbake til Real Madrid i sommer. 21-åringen spilte på midtbanen i lag med Luka Modric og Toni Kroos og gjorde seg absolutt ikke bort.

- God kamp

Nordmannen strødde tidvis pasninger på midtbanen, og kommentator for Strive Sverre B. Enitch synes Ødegaard gjorde en bra figur for Los Blancos.

- Han har gjort en god kamp, gjort akkurat det han skal. Ikke kommet med den forløsende pasningen som åpner opp, men har heller ikke hatt de store løpene å spille på, oppsummerte fotballkommentatoren da Ødegaard ble byttet ut i andre omgang.

Ødegaard spilte stort sett på det sikre gjennom hele kampen, men klarte heller ikke å produsere store sjanser for Real Madrid.

Etter Ødegaard ble byttet ut utlignet Villarreal til 1-1 på straffespark med Gerard Moreno.

Tidlig ledelse

Det var et skadeskutt Real Madrid som møtte tabelltoer Villarreal. Zinedine Zidane manglet blant annet kaptein Sergio Ramos, og de viktige spillerne Karim Benzema, Casemiro og Fede Valverde.

Men selv om Real Madrid manglet flere viktige spillere tok det ikke lang tid før bortelaget tok ledelsen. Allerede etter to minutter stupheadet Mariano Diaz inn 1-0 til Madrid, etter flott forarbeid av Carvajal og Kroos. Målet ble sjekket for offside av VAR, men målet ble godkjent.

Dani Parejo kom til en god mulighet på en heading for Villarreal midtveis i første omgang, men bortsett fra det hadde Real Madrid god kontroll.

Ødegaard, Kroos og Modric dannet midtbanetrioen til Madrid, og nordmannen leverte flere gode pasninger i første omgang. Ødegaard var til tider godt involvert i bortelagets angrepsspill, men klarte ikke å produsere noen farlige sjanser.

I andre omgang utlignet Villarreal til 1-1 etter at Courtois felte Chukwueze i sekstenmeteren. Gerard Moreno var sikker fra ellevemeteren og sikret 1-1.

Kommentarer til denne saken