Real Madrid nærmer seg Neymar

Foto: Getty Images

Representanter fra storklubben skal være i Brasil for å sluttføre forhandlingene.

09.07.11 09:35

Neymar (19) er Brasils nye superspiss. Han har vært sterkt ønsket av flere storklubber, men nå er det er Real Madrid som trekker det lengste strået om unggutten fra Santos.

Lancenet skriver i dag at José Mourinho og co skal være enige med Neymars agent om de personlige betingelsene, og ifølge avisa skal Real Madrid være klare til å benytte seg av utkjøpsklausulen i Neymars kontrakt med Santos, som sier at de må akseptere et bud på 385 millioner kroner og oppover.

Real Madrids visepresident Fernando Tapias ble møtt av et stort pressekorps da han onsdag morgen ankom Brasil, men journalistene fikk ikke mye ut av møtet.

- Jeg ønsker ikke å kommentere det, var alt Real Madrid-lederen ville si.

Neymar står med tre mål på fem landskamper for Brasil, og har blitt kalt den nye Ronaldo. Selv liker han ikke helt sammenligningen.

- Ronaldo er mitt idol og han er et absolutt geni. Han er høyt respektert i Brasil og det blir vanskelig å følge i hans fotspor, har Neymar sagt til den brasilianske avisen O'Globo.

Real Madrid signerte i går Fabio Coentrao fra Benfica, og nå ser det altså ut til at de får enda en stjerne i troppen. Det er liten tvil om at Mourinho har planer om å ta tronen fra Barcelona i sesongen som kommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.