Real Madrid og storinnkjøpet Eden Hazard (32) skiller lag ved utgangen av denne måneden.

Det bekrefter den spanske storklubben på eget nettsted lørdag kveld. Ifølge pressemeldingen er partene enige om å gå hver til sitt etter 30. juni.

Belgiske Hazard har vært en del av Real Madrid i fire sesonger, men har aldri maktet å innfri forventingene i helhvitt.

Les også: Legenden raser: – Jævla idiotisk

Kantspilleren ble hentet fra Chelsea i det som var en gigantovergang tilbake i 2019. Han og var tiltenkt en slags rolle som erstatter for klubblegenden Cristiano Ronaldo.

Hazard hadde da lagt bak seg en rekke sterke sesonger i Premier League, og

Da ble det rapportert at prislappen for å kjøpe fri Hazard om sommeren for fire år siden lå på over 100 millioner euro, samt at beløpet kunne stige til hele 146,1 millioner euro dersom diverse klausuler i avtalen ble innfridd.

Les også: Ibrahimovic ferdig i AC Milan

Det ble også hevdet at Hazard fikk en ukelønn på 400.000 euro på Santiago Bernabéu, noe som tilsvarer nesten 4,76 millioner kroner ukentlig etter nåværende valutakurser.

32-åringen skulle ifølge den opprinnelige kontraktslengden spille for Real Madrid ut juni 2024.

Denne sesongen har han bare spilt seks Lia Liga-kamper for «Los Blancos». I alle turneringer har Hazard vært i aksjon ti ganger for laget, og stått for én scoring og to målgivende pasninger.

Sesongens høydepunkt for belgierens del må kunne sies å ha vært åpningskampen i Champions League borte mot Celtic, helt tilbake i begynnelsen av september. Den gangen spilte han 60 minutter som innbytter, scoret et mål og noterte en assist i det som endte med en 3-0-seier.

Totalt har det blitt 76 kamper, sju scoringer og tolv målgivende pasninger på de fire skadeforfulgte sesongene som Real Madrid-eiendom.

Problemene med å holde seg frisk må ta sin del av skylda for Hazards lite fruktbare tid som Real Madrid-spiller. Ifølge nettstedet Transfermarkt har belgieren gått glipp av 78 kamper for klubben siden sommeren 2019 som følge av en rekke ulike skader.